English

Voor bedrijven

Wij werken graag samen met ambitieuze bedrijven en organisaties die een duurzame bijdrage willen leveren aan de stad

Zakelijk partner

Word jij onze nieuwe partner?

Steeds meer bedrijven willen bijdragen aan het verduurzamen en leefbaar houden van Amsterdam. De stad waar je medewerkers wonen, doorheen reizen, of waar het kantoor staat. Wil je lokaal en tastbaar bijdragen aan duurzaamheid? Neem contact op en word partner van De Gezonde Stad.

Wij werken graag samen met ambitieuze bedrijven en organisaties die samen met ons een structurele duurzame bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van Amsterdam. Als partner steun je impactvolle programma’s zoals Bomen voor Amsterdam, De Gezonde Stad Monitor, Smaakroutes van Amsterdam of ons duurzame ondernemersplatform Van Amsterdamse Bodem!

Word Supporter of Stadsvriend en draag jaarlijks met een vast bedrag bij aan een gezonder Amsterdam, op het gebied van voedsel, circulariteit of groen in de stad! Bij een langdurig partnership ontvang je van ons uiteraard ook iets terug. Kijk hieronder alvast naar de mogelijkheden. Met grotere partners vanaf €25.000 kunnen we maatwerk bespreken. En ja, natuurlijk! Je mag het eerst een jaar proberen samen met ons. Daarna groeien we graag samen verder!

Supporter

  • Je bent Supporter vanaf €5.000 per jaar, excl. btw.
  •  Je ontvangt de jaarlijkse uitnodiging voor de partnerbijeenkomst met duurzame koplopers en bedrijven uit de stad.
  • Elk kwartaal een overzicht van de mooiste duurzame activiteiten in Amsterdam in je mailbox, met uitnodigingen voor aansprekende duurzame events.
  • Vrijblijvend ontvang je ook uitnodigingen voor medewerkers om als vrijwilliger mee te werken aan duurzame projecten in de stad. We steken graag samen de handen uit de mouwen!

Stadsvriend

  • Je bent Stadsvriend vanaf €10.000 per jaar, excl. btw.
  • Je ontvangt ons jaarlijkse onderzoeksrapport De Gezonde Stad Monitor, en bijbehorende duurzame quiz.
  • Je ontvangt de jaarlijkse invite voor de partnerbijeenkomst met duurzame koplopers en bedrijven uit de stad.
  • Elk kwartaal een overzicht van de mooiste duurzame activiteiten in Amsterdam in je mailbox.
  • Vrijblijvend ontvang je ook uitnodigingen voor medewerkers om als vrijwilliger mee te werken aan een duurzaam project in de stad.

Neem contact met ons op

supporter

Daniël Gras

"Met Green Wave doneren wij maandelijks een bedrag aan De Gezonde Stad om haar projecten te ondersteunen. Dit bedrag is direct gekoppeld aan elke sale die wij maken, zodat we medewerkers echt betrekken bij deze samenwerking. Zij weten namelijk dat zij zelf direct bijdragen aan het verduurzamen van Amsterdam."

Bedrijfsgift

Doe jij een donatie voor een duurzame en gezonde stad?

Lokaal en tastbaar bijdragen aan duurzaamheid? Dankzij donaties bouwen we samen met Amsterdammers aan een groene, duurzame en betrokken stad.

Giften, groot of klein, maken ons altijd blij, want daarmee kunnen we nog meer duurzame impact maken. Je steunt met een donatie toonaangevende stadsprojecten zoals bijvoorbeeld Bomen voor Amsterdam, De Gezonde Stad Monitor, en het duurzame ondernemersplatform Van Amsterdamse Bodem.

Fijn dat jouw organisatie ons werk wil steunen. Het gewenste bedrag kun je overmaken naar IBAN: NL50 TRIO 0254 7057 15 ten name van De Gezonde Stad onder vermelding van ‘bedrijfsgift’ + de naam van je bedrijf.

Wist je dat er ook belastingvoordelen zijn voor het schenken als bedrijf?
Als organisatie kun je onder gunstige voorwaarden een gift doen aan De Gezonde Stad.  Stichting De Gezonde Stad is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Via het RSIN nummer 74.61.495 kun je ons opzoeken in het ANBI-register.

Voor bedrijven bestaan specifieke regels die verschillen van de giftenaftrek voor particulieren. Goed om te weten: wij mogen voor een gift geen tegenprestatie leveren. Wel kan jouw organisatie kan zelf melding maken van de gift, onder andere in het jaarverslag. Dit wordt ook wel gedaan onder het kopje van MVO.

Deze bedrijven steunen onze missie

Neem contact op met De Gezonde Stad!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor partnerships of donaties, of heb je een andere vraag? Laat dan hier je gegevens achter.

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.

Gegevens contactpersoon(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.