Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Disclaimer

Wij zijn blij dat je onze website bezoekt en interesse hebt in onze projecten, events en content. We willen je via deze disclaimer op de hoogte brengen van een aantal voorwaarden die gelden voor deze website.

Privacygegevens

We nemen jouw privacy en de verwerking van jouw persoonlijke gegevens erg serieus en volgen hierin de eisen van de Algemene Verordening van Gegevensbescherming (richtlijnen AVG/GDPR per 25 mei).

Hier vind je de privacy statement van De Gezonde Stad. Hierin vind je waarom wij persoonlijke gegevens verzamelen en wat wij doen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit privacy statement is van toepassing op alle activiteiten, projecten en diensten van De Gezonde Stad.

De gegevens die wij met deze website verzamelen gebruiken uitsluitend om jou goed van dienst te kunnen zijn en om contact op te kunnen nemen rondom projecten en events.

Heb je vragen over dit privacy statement of wil je je persoonsgegevens wijzigen. Stuur dan een e-mail naar info@degezondestad.org.

Content

Informatie

De Gezonde Stad zet zich in om de content op deze website zo vaak mogelijk te actualiseren. Het kan zijn dat deze onvolledigheden en onjuistheden bevat.

Rechten

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht en het intellectueel eigendomsrecht op deze website is van De Gezonde Stad. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan wanneer daarvoor toestemming is gevraagd en verkregen door De Gezonde Stad.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid

De Gezonde Stad is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze website of de informatie die daarop staat.

Laatst gewijzigd op 25 oktober 2018.