Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Aan de slag voor een duurzaam Amsterdam!

Wij maken de stad duurzaam door projecten te starten met bewoners en andere koplopers uit de stad. Daarin hebben een specifieke focus op het vergroenen en circulair maken van de stad.

Handen uit de mouwen!

Wij maken de stad niet gezond door erover te praten maar door te doen en door actie! Gestuurd door de uitkomsten van de Gezonde Stad Monitor, het onderzoek dat wij jaarlijks uitvoeren naar hoe duurzaam Amsterdam is, starten wij projecten en organiseren wij events. Op deze manier maken wij de uitdagingen voor onze stad heel concreet en bieden wij iedereen in de stad de kans om mee te doen met de verduurzaming van de stad. 

Community

Samen bouwen aan een gezonde stad

Wij geloven daarbij dat echte verandering van onderop komt. Een gezonde stad ontstaat niet vanzelf. Die gezonde stad maken wij samen! Juist door de verbinding te zoeken tussen bewoners, ondernemers, bedrijven en de gemeente ontstaat er echte duurzame verandering en impact. In de stad borrelen veel goede ideeën en initiatieven voor een duurzaam Amsterdam. Die willen wij graag ondersteunen en verder helpen.  

Daarom bouwen wij aan een community van Amsterdammers en koplopers uit de stad om samen met ons de stad te verduurzamen. Doe je met ons mee? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Zelf aan de slag

Jij maakt de stad!

Wil jij zelf aan de slag en je handen uit de mouwen steken voor een duurzame stad? Of heb jij een duurzaam initiatief waarmee je de stad gezond wilt maken? Lees hoe we jou kunnen helpen!

Lees hier hoe wij jou kunnen helpen. 

Wil jij aan de slag in Amsterdam?

Bekijk alle projecten