Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Wij maken duurzame impact in de stad!

De Gezonde Stad werkt al jaren hard om Amsterdam gezond te maken. Hieronder vind je onze meest recente jaarverslagen, waarin onze impact in de stad staat beschreven.

Ons jaarverslag van 2023

In ons jaarverslag kan je nalezen hoe wij in 2023 duurzame impact maakten in de stad. Bijvoorbeeld met de bomen die wij hebben geplant, de parken die wij hebben aangelegd of het afval dat wij weer een nieuwe bestemming hebben gegeven.

Document: Jaarverslag 2023

Download

Jaarverslag

Wil jij verder teruglezen?

Ben jij geinteresseerd in de grote lijnen en wat wij in de voorgaande jaren gerealiseerd hebben in de stad? Lees dan hieronder ons jaarverslag van 2019, 2020, 2021 en 2022 of laat hieronder je gegevens achter om eerdere jaren te ontvangen. Mocht je vragen hebben of samen met ons willen werken, laat het dan ook hieronder weten!

Document: Jaarverslag 2022

Download

Document: Jaarverslag 2021

Download

Document: Jaarverslag 2020

Download

Document: Jaarverslag 2019

Download

Meerdere jaren teruglezen?

Wil jij onze jaarverslagen van voorgaande jaren ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen wij ze naar je toe!

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met Annick

Annick is directeur

“Amsterdam is een van de mooiste plekken om te wonen. Er zijn geweldige kansen om de stad gezonder, groener en duurzamer te maken. Met name door duurzame oplossingen tastbaar te maken, te beginnen op de plek waar je direct het verschil kan maken en goede voorbeelden te delen. De positieve energie en kracht die nodig is voor vernieuwende projecten zit vaak bij de bedrijven en inwoners van de stad. Daar gaan we mee aan de slag.”