Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Doneren aan De Gezonde Stad

Fijn! Dat je eraan denkt De Gezonde Stad te steunen met een eenmalige gift of een structurele donatie.

Doneer direct

Wat fijn dat je de Gezonde Stad wilt steunen met een gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo maken we de stad samen steeds een stukje gezonder.

Draag ook bij

Doe een donatie voor een duurzame stad!

De Gezonde Stad werkt aan een duurzaam Amsterdam, niet door er lang over te praten, maar door te doen.  Door te doen ontstaat verandering. Daarom starten wij samen projecten en organiseren we events. Dat doen wij niet alleen, maar samen met jou!

We​ ​richten​ ​ons​ ​​op​ ​het​ vergroenen, en voedselrijk en circulair​ ​maken​ ​van​ ​de stad.​ ​We planten bomen, leggen buurtparken of moestuinen aan, en we sluiten kringlopen. Door​ ​te vergroenen​ ​wordt​ ​de​ ​stad​ ​leefbaar,​ ​mooi,​ ​vrolijk​ ​en​ ​klimaatbestendig. Door​ ​ons​ ​afval​ ​beter​ te scheiden en opnieuw te gebruiken hebben we minder ​ nieuwe grondstof​fen ​nodig.

Jij kunt meehelpen door onze programma’s te steunen met een donatie. Want dankzij donaties maken we onze stad duurzaam en gezond!

Zo doneer je

Regel het zelf met je bank

Je regelt het makkelijk via je eigen bank-app of online bankieren.

  • Maak een betaling aan in je bank-app, bijvoorbeeld €25,- per maand
    Aan: rekeningnummer IBAN: NL50 TRIO 0254 7057 15
    Ten name van: Stichting De Gezonde Stad
  • Maak je betaling structureel (maandelijks of per kwartaal of jaar) als je dat wil.

Goed om te weten: De Gezonde Stad heeft een ANBI-status. Via het RSIN nummer 74.61.495 kun je ons opzoeken in het ANBI-register. De Gezonde Stad is bovendien een erkend goed doel met CBF-keurmerk. Wij betalen daarom geen schenkbelasting over je giften. Ook goed voor jou, want dan weet je dat je hele gift of schenking aan het werk van Stichting De Gezonde Stad wordt besteed. De bestuursleden van Stichting De Gezonde Stad ontvangen geen beloning.

Doneer als bedrijf

Voor bedrijven

Deze bedrijven steunen onze missie: