Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Nicolaas Ruychaverstraat

De Nicolaas Ruychaverstraat in Amsterdam Geuzenveld is een grote grijze stoep, en een deel van deze stoep krijgt binnenkort een groene make-over! De bewoners en ondernemers van de straat kunnen zelf bepalen hoe het er uit komt te zien!

Groen

De Nicolaas Ruychaverstraat wordt mooier en groener!

Doe mee met het ontwerpen van de groene stoep!

Samen met zoveel mogelijk buurtbewoners, ondernemers en organisaties van de straat gaan we de brede stoep een groene make-over geven. En jij kan zelf mee bepalen hoe het er uit zal komen te zien voor de komende jaren. Wij vragen iedereen ideeën en input te geven voor het ontwerp via de vragenlijst en de online feedbacksessie, en jou dus ook! Zo wordt de stoep die iedereen gebruikt ook écht van iedereen en ziet het er weer veel mooier uit!

Via de vragenlijst kan je al zoveel mogelijk vertellen, maar we nodigen jou ook graag uit om ideeën en input te leveren tijdens de speciaal opgezette online feedbacksessie. Tijdens deze feedbacksessie zullen we presenteren wat de ontwerper van alle input heeft ontwikkeld tot een ontwerp en kun je met de ontwerper in gesprek gaan. Als het ontwerp is besproken leveren we het op bij het stadsdeel die er direct mee aan de slag zal gaan!

Feedbacksessie

Wilt u weten wat het ontwerp is geworden?

Op woensdag 25 november nodigen we je graag online uit van 19:00-20:00 uur voor de online feedbacksessie waar onder andere de ontwerper, stadswerk (beheer) en vertegenwoordigers van stadsdeel Nieuw-West bij zullen zijn. De Gezonde Stad, faciliteert de sessie en we horen graag wat u van het ontwerp denkt, zodat we zoveel mogelijk feedback nog kunnen meenemen in het uiteindelijke ontwerp.

Heb je Zoom al voorgeïnstalleerd, gebruik dan de Zoom ID: 838 8811 9142. Klik hier als je direct in de zoom wilt komen. De online meeting start exact om 19:00uur. Ben jij er ook bij, meld je dan nu aan via bovenstaande button!

Meld je aan!

Via de flyer en posts op social media hebben we je gevraagd om de vragenlijst in te vullen. De periode om de vragenlijst in te vullen is helaas al verstreken. Je kan je nog wel aanmelden voor de online feedbacksessie van 25 november (van 19:00u tot 20:00u) Klik op de link, vul uw emailadres in en help op die manier mee met het ontwerpen van de Nicolaas Ruychaverstraat! Wij zijn namelijk ontzettend benieuwd wat je van het ontwerp van de stoep vindt, en hoe jij het het liefst zou willen zien. Zien we je dan?

Meld je aan!

Klik hier!

Startdatum project

augustus 2020

Waar

De Nicolaas Ruychaverstraat

Betrokken partners

De Gezonde stad & Stadsdeel Nieuw-West