Nicolaas Ruychaverstraat

De Nicolaas Ruychaverstraat in Amsterdam Geuzenveld is een grote grijze stoep, maar krijgt binnenkort een groene make-over! De bewoners en ondernemers van de straat kunnen zelf bepalen hoe het er uit komt te zien!

De Nicolaas Ruychaverstraat wordt mooier en groener!

Omdat vele buurtbewoners en ondernemers aan de straat hebben aangegeven dat die brede grijze stoep ten goede wordt aangepakt, willen wij samen met de buurtbewoners en de ondernemers en organisaties van de straat, ervoor zorgen dat je zelf mee kan bepalen hoe het er uit zal komen te zien voor de komende jaren. Iedereen mag ideeën leveren voor het ontwerp en zo wordt de stoep die iedereen gebruikt ook écht van iedereen en ziet het er weer veel mooier uit!

Via de mini-enquete kan je al heel veel vertellen, maar we nodigen u ook uit om zoveel mogelijk ideeën te leveren tijdens de ontwerpsessie. Tijdens de feedbacksessie een paar weken later zullen we u informeren wat de ontwerper met alle ideeën tot één ontwerp heeft gemaakt. Zodra het ontwerp is goedgekeurd leveren we het op bij het stadsdeel die er direct mee aan de slag gaat!

Mini-enquête

Via de flyer, de poster en sociale posts hebben we u gevraagd om een kleine enquête in te vullen. Via de bovenstaande link en de vragen die daar staan helpt u al heel erg goed om een beeld te scheppen wat men vindt van de Nicolaas Ruychaverstraat.

Mini-enquĂȘte

klik hier!
Ontwerpsessie

Komt u mee ontwerpen?

Op

[datum]

nodigen wij u uit om

17:00-19:00

(inloop vanaf 16:30)

Op [datum] bent u van harte welkom om mee te doen in het ontwerpen van de vergroening van de Nicolaas Ruychaverstraat. Als u mag bepalen hoe de straat er uit komt te zien, wat zou u dan kiezen? Tijdens deze ontwerpsessie gaan we samen met het stadsdeel en de ontwerper plannen maken voor de vernieuwing! Wij regelen de hapjes en drankjes! Bent u er bij?

Feedbacksessie

Wilt u weten wat het ontwerp is geworden?

Op

[datum]

nodigen wij u uit om

17:00-19:00

(inloop vanaf 16:30)

Op [datum] nodigen we u opnieuw van harte uit om samen in gesprek te gaan waarbij u feedback kunt geven op het ontwerp wat de ontwerper er van heeft gemaakt. Zo kunnen we nog laatste aandachtspunten meenemen en wordt het echt een ontwerp van de buurt! Wij brengen de hapjes en drankjes! Komt u ook?

Neem contact op met Kiran
Kiran is Community developer & project aanjager

Als geboren en getogen Amsterdammer en opgeleid duurzaamheidsexpert draagt Kiran graag bij aan de directe aanpak voor het verduurzamen van de prachtige stad waar hij zo van houdt. Het liefst spendeert hij zijn tijd met z'n handen in de aarde en is hij bezig met plantjes en biodiversiteit, in zijn huis, zijn daktuin, geveltuin, weiland en guerrilla tuinierend in de stad. Deze passie zet hij bij De Gezonde Stad om in tastbare vergroening en het toegankelijker maken van duurzaamheid voor iedereen.

0629510324 kiran@degezondestad.org

Verder lezen