Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Interview met Andrea Macaulay

De Gezonde Stad werkt graag samen met enthousiaste bedrijven die zich willen inzetten voor een duurzaam Amsterdam. In dit interview stellen wij drie vragen aan Andrea Macaulay van More Tham Gifts.

1. Vertel! Wat doet het bedrijf waar je werkt en wat houdt jouw rol in?

“More Than Gifts verkoopt relatiegeschenken aan bedrijven door heel Nederland. Het doel is om een goede band te creëren tussen werkgevers en werknemers door middel van op maat gemaakte geschenken. Dit kan bijvoorbeeld door samen te werken met goede doelen en lokale leveranciers te betrekken.

Het bedrijf houdt zich bezig met social return en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we vaak samenwerken met lokale leveranciers die mensen met een verstandelijke beperking in dienst hebben. Daarnaast organiseren we kerstmarkten waarbij werknemers met eco’s (munten) bij kraampjes geschenken kunnen uitzoeken. Vooraf wordt met de werkgevers afgesproken welke initiatieven er beschikbaar zijn. Vaak wordt er een combinatie van verschillende opties aangeboden.

Ik werk  Commercial Assistant. Ik ondersteun bij digitale concepten, het beheer van de webshop, en heb contact heb met leveranciers voor onder andere offertes en/of onderhandelingen.”

2. Waarom werkt More Than Gifts samen met De Gezonde Stad?

“More Than Gifts werkt samen met De Gezonde Stad vanwege onze gedeelde focus op sociale, maatschappelijke en duurzame doelen. Wij willen als bedrijf bijdragen aan duurzaamheid en bewustwording creëren bij andere bedrijven over het belang van een gezonde stad. De normen en waarden van De Gezonde Stad sluiten perfect aan bij onze eigen doelstellingen. Het is belangrijk voor ons om bij te dragen aan een beter milieu.”

3. Waarom zou je meer bedrijven aanraden jullie voorbeeld te volgen?

“Samenwerken voor een beter klimaat en een gezonde stad is essentieel. Het is belangrijk dat bedrijven hiermee bezig zijn, niet alleen voor het milieu, maar ook voor hun klanten en medewerkers. Klanten en medewerkers hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, waardoor het ook goed is voor het imago en de aantrekkingskracht van een bedrijf.

De impact van More Than Gifts laat zien hoe waardevol het is om samen te werken aan duurzame en maatschappelijke doelen. Daarom zouden meer bedrijven ons voorbeeld moeten volgen om bij te dragen aan een betere wereld en tegelijkertijd hun eigen bedrijfsdoelen te bereiken.”

Benieuwd wat jij als bedrijf kan doen? Ga naar onze ‘Voor bedrijven’ pagina en zie welke mogelijkheden er zijn. Samen voor een duurzaam, groen, en gezond Amsterdam!

Bekijk wat jij kan doen!

Voor bedrijven

Bekijk onze projecten!

Bekijk alle projecten

Met deze duurzame en toffe projecten maken we impact in de stad. Doe je mee?

Neem contact op!

Gegevens contactpersoon(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.