Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

De Gezonde Stad zoekt een Project Lead

Ben jij een ervaren organisatietalent met een groen, duurzaam hart? Wil jij werken aan een gezonder Amsterdam, samen met een team van bevlogen mensen? Kun jij onze projecten aansturen en onze duurzame impact op de stad vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Gezonde Stad

De Gezonde Stad is een onafhankelijke organisatie van duurzame doeners die Amsterdam al tien jaar duurzaam, circulair en gezond maakt. Dit doen wij door initiatieven op te zetten en uit te voeren, samen met een community van Amsterdammers, bedrijven en soms ook overheden. Hierbij gaan we integraal en gebiedsgericht te werk vanuit de thema’s Groene Stad, Voedsel voor de Stad en Betrokken Stad.

Onze projecten zijn vernieuwend, hands-on, positief en bottom-up. We stimuleren en activeren bewoners en bedrijven om zelf aan de slag te gaan met concrete projecten, zoals het planten van bomen, het volgen van Smaakroutes door de stad langs lokale voedselinitiatieven, of het upcyclen van oude kledingstukken. Een speerpunt voor nu en de toekomst is het platform Van Amsterdamse Bodem, waar we groeimogelijkheden zien.

ROL

Jouw rol binnen het team

Naast de directeur en de community & communicatie lead vorm je het kernteam van De Gezonde Stad en geef je uitvoering aan het programma- en projectmanagement van de organisatie. Jouw focus ligt op het leiden van de verschillende programma’s, projecten en activiteiten van De Gezonde Stad: je bewaakt de voortgang, stuurt projectmedewerkers aan, en stuurt op resultaat en impact. Naast deze interne focus, sla je een brug met de externe organisatie, waaronder opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Je rapporteert aan de directeur en werkt nauw samen met de community & communicatie lead.

Download hier de hele functiebeschrijving (PDF): Vacature Project Lead De Gezonde Stad

Vacature Project Lead De Gezonde Stad

Download

CONTACT

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur je CV (Max 3 A4) en motivatiebrief (max 1 A4) gericht aan Annick Mantoua in één pdf bestand met als bestandsnaam “VOORNAAM_ACHTERNAAM vacature ”Project Lead’ uiterlijk 20 maart naar sollicitaties@degezondestad.org.

De eerste ronde gesprekken vindt plaats op dinsdag 2 en woensdagochtend 3 april. De tweede ronde gesprekken wordt gepland op 15 april (middag).

Meer informatie of vragen?
Kijk voor meer informatie over De Gezonde Stad en onze projecten op
www.degezondestad.org. Hier kan je onder andere ons jaarverslag downloaden. Voor vragen over de procedure, de organisatie of de functie kan je contact opnemen met Annick Mantoua via annick@degezondestad.org

Bekijk ook de vacature voor directeur.