Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Dertig Dagen Duurzaam - Incompany

Ga jij de uitdaging aan? Met Dertig Dagen Duurzaam daagt De Gezonde Stad jouw bedrijf uit om 30 dagen lang duurzame acties uit te voeren! Jullie maken concrete impact en ontdekken dat thema’s als “groen” en “circulair” toegankelijk, positief en leuk zijn.

Grondstoffen

Duurzame beweging

Waarom dertig dagen?

Duurzaamheid kan heel groot en breed zijn. Waar moet je beginnen? Wij geloven dat je moet beginnen op de plek waar je direct het verschil kunt maken, door gewoon te doen. Thuis bijvoorbeeld! Nu we allemaal veel thuis zijn, willen we deze tijd inzetten voor positieve verandering. Na een maand duurzame en gezonde acties, is de stap naar een duurzaam en gezond leven een stuk kleiner. Samen zetten we een beweging in gang!

Ga jij de uitdaging aan of wil je meer weten?

Mail ons!

Dertig Dagen Duurzaam

Hoe werkt het?

Meedoen is niet alleen leuk, het is ook heel simpel:

Meld je aan voor de challenge. Je ontvangt een maand lang iedere week twee uitdagingen van ons. Deze zijn super concreet, kun je vanuit huis doen en kosten je weinig tijd. Soms ontvang je (brievenbus)post van ons om de challenge aan te kunnen gaan. Spannend!

En jij laat ons telkens weten of de uitdaging gelukt is. Uitdagingen mag je ook in je eigen tempo doen, of inhalen. Aan het eind van de challenge ontvang jij je persoonlijke score! 

De uitdagingen die je wekelijks aangaat, zijn eenvoudig uit te voeren en hebben rechtstreeks te maken met je dagelijkse leven. We werken nauw samen met lokale organisaties uit Amsterdam die duurzaamheid concreet en toepasbaar maken. Samen doen we Dertig Dagen Duurzaam!

Challenges

Dit zijn de challenges!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van challenges die wij voor jullie kunnen organiseren tijdens Dertig Dagen Duurzaam:

1. Drie keer energie besparen

2. Boks je fit

3. Samen in actie tegen zwerfafval!

4. Kantoor aan huis? Kantoorjungle!

5. Zoom & Zopie

6. Tips tegen voedselverspilling

7. Bonus-challenge

B2C

Dertig Dagen Duurzaam voor particulieren

Dertig Dagen Duurzaam is onderdeel van De Gezonde Stad Challenges: een project waar meerdere duurzame programma’s uit voortkomen, zoals vele eerdere workshops en het succesvolle Dertig Dagen Duurzaam B2C van afgelopen voorjaar. Bij Dertig Dagen Duurzaam gingen maar liefst 500 deelnemers vier weken lang de uitdaging aan. Met de nieuwe kennis én het besef dat duurzaamheid laagdrempelig en leuk is, zijn veel deelnemers gemotiveerd om ook na de challenge verder te gaan met duurzaamheid.