Van Amsterdamse Bodem

Van Amsterdamse Bodem is de plek waar jij met al jouw vragen over voedsel en stadslandbouw terecht kunt en een overzicht krijgt van alle voedselinitiatieven in de stad.

Voedselinitiatieven van Amsterdamse bodem

Er gebeurd ontzettend veel op het gebied van voedsel in de stad. Of het nou gaat om lokale groenteproductie en stadslandbouw, anti-voedselverspillingsacties, nieuwe merken of korte ketens. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom besloten wij samen met onze partners om een overzicht te creëren van al deze initiatieven in Amsterdam. Zo raak jij precies op de hoogte van de verschillende voedselinitiatieven en events in de stad. Oftewel, het platform van waaruit jij wegwijs wordt gemaakt door het voedsellandschap van Amsterdam.

Ga naar de website van Van Amsterdamse Bodem voor meer informatie. 

Bekijk hier de volledige website van Van Amsterdamse Bodem.

Meer informatie
Neem contact op met Aukje
Aukje is Projectleider

Aukje Ypma is projectleider en zet bij De Gezonde Stad projecten op die Amsterdam duurzamer maken. "De stad mooier maken met een community van Amsterdammers en aanjagers is waar mijn hart ligt. Dit is ook wat ik voorheen als freelancer deed door verschillende bottom-up projecten op te zetten in samenwerking met bewoners. Ik zet me in voor een groene stad waar er circulair met grondstoffen wordt omgegaan".

06-44014365 aukje@degezondestad.org

Verder lezen

Thema
Voedsel
De Gezonde Stad wil een lokaler voedselsysteem met korte ketens, meer stadslandbouw en minder voedselverspilling en minder vleesconsumptie.
Vertel me meer
Blog
Mariken bouwt mini-voedselbossen
Mariken de Goede is initiatiefneemster van Ruijtergaard en start voedselbossen middenin de stad!
Vertel me meer
Over ons
Over De Gezonde Stad
De Gezonde Stad start projecten om Amsterdam duurzaam en gezond te maken
Vertel me meer