Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Interview met Daniël Gras

De Gezonde Stad werkt graag samen met enthousiaste bedrijven die zich willen inzetten voor een duurzaam Amsterdam. In dit interview stellen wij drie vragen aan Daniël Gras van Green Wave.

Duurzaam donatie groen

1. Vertel! Wat doet het bedrijf waar je werkt en wat houdt jouw rol in?

“Green Wave is gespecialiseerd in het verkopen van producten & diensten van organisaties waar wij achter staan. Dit zijn organisaties die bijdragen aan verduurzaming en een eerlijker verdeling van het welzijn van dier en mens. Ik ben, samen met Koen de Graaff, oprichter van Green Wave. Mijn rol is met name om de operatie, dus het verkopen van de donateurschappen, zonnepanelen etcetera, in goede banen te leiden.”

2. Waarom is Green Wave supporter van De Gezonde Stad? 

“Hoewel wij een bedrijf zijn met winstoogmerk, zou het ongepast voelen om deze winst puur voor onszelf te houden. Wij dragen graag uit dat we een missie hebben, dan moet je ook de daad bij het woord voegen. Wij staan achter de missie van De Gezonde Stad en steunen daarom graag. Met Green Wave doneren wij maandelijks een bedrag aan De Gezonde Stad, wat direct gekoppeld is aan elke sale die wij maken. Wij zijn in de kern een salesorganisatie, dus het gevaar bestaat dat de focus op de resultaten de overhand neemt. Het partnership met De Gezonde Stad helpt ons personeel herinneren dat we méér zijn dan een sales organisatie en zorgt dat zij zelf direct bijdragen aan het verduurzamen van Amsterdam. ”

3. Waarom zou je meer bedrijven aanraden jullie voorbeeld te volgen? 

“Als je net als Green Wave iets goeds voor de wereld en zeker voor Amsterdam wilt doen, ben je bij De Gezonde Stad aan het goede adres. Wij ervaren ons partnership als prettig en wederkerig. Daarnaast verloopt al het contact op een relaxte manier.”

Benieuwd wat jij als bedrijf kan doen? Ga naar onze ‘Voor bedrijven‘ pagina en zie welke mogelijkheden er zijn. Samen voor een duurzaam, groen, en gezond Amsterdam!

Bekijk wat jij kan doen!

Voor bedrijven

Bekijk onze projecten!

Bekijk alle projecten

Met deze duurzame en toffe projecten maken we impact in de stad. Doe je mee?

Neem contact op!

Gegevens contactpersoon(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.