Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Act On Your Carbon Impact!

Wil jij meer weten over hoe het zit met onze CO2-uitstoot en klimaatverandering? En wil jij ook daadwerkelijk iets doen aan je eigen CO2-impact? Schrijf je in voor de training 'Act on Your Carbon Impact' en leer hoe zelf in actie kunt komen om deze te verminderen.

Energie

Verminder jouw CO2-impact

Ons klimaat verandert. Onder andere doordat er steeds meer CO2 in de lucht komt. Veel van deze veranderingen zijn het resultaat van de manier waarop wij omgaan met de wereld en de natuur. Hoe ver de gevolgen reiken, hangt af van de actie die we nu ondernemen. Wij geloven dat alles begint bij bewustwording en dat dit een eerste stap is richting verandering. In deze training geven je diepgaand inzicht in wat er nou daadwerkelijk aan de hand is met ons klimaat en de CO2-impact die jij als individu maakt. Daarnaast geven we je praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met het verminderen van jouw CO2-uitstoot.

Actie

Concrete handvatten om bewuster te leven

Oke, actie! Maar waar moet ik beginnen? Met deze interactieve 1-daagse training maken we jou niet alleen bewust van jouw CO2-impact en wat de gevolgen daarvan zijn, je krijgt ook tools aangereikt hoe je daar direct actie op kan ondernemen.

Actie

Wat levert deze CO2-training jou op?

  1. Je krijgt een certificaat, waarmee je kan aantonen dat jij op de hoogte bent van de problematiek rondom klimaatverandering.
  2. Je krijgt allerlei tips & trucs voor het verlagen van jouw CO2-footprint.
  3. Je ontmoet andere (buurt)bewoners en samen kom je in actie voor je buurt en de stad.
  4. Je kunt deze training daarna zelf ook aan anderen geven.

Review

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Lees hieronder de reactie van een van de deelnemers, Sarah:

“Ik vond de training waardevol, omdat je leert wat de CO2 impact is van je dagelijkse gewoontes en acties. Je komt dus ook te weten welke stappen je kunt nemen om je persoonlijke CO2-impact te verkleinen. De aanpak is heel straightforward; je krijgt handige tips aangereikt om in je dagelijkse leven keuzes te maken die minder vervuilend te zijn. Voor mij was de training dus interessant, omdat je niet enkel theoretische informatie krijgt maar ook praktische tools waarmee je meteen in actie kunt komen!”

Update

Helaas zijn er op dit moment geen trainingen gepland

Helaas zijn er op dit moment geen trainingen gepland. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te horen wanneer er weer trainingen plaatsvinden.

STARTDATUM PROJECT

2018

Trainingen

Helaas zijn er geen op dit moment geen nieuwe trainingen gepland.

BETROKKEN PARTNERS

Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Oost, The Carbon Literacy Project