Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

De Gezonde Stad zoekt een Penningmeester

De Gezonde Stad zoekt per direct een nieuwe penningmeester. Iets voor jou? Lees hieronder meer over de De Gezonde Stad, het bestuur en de inhoud van de functie.

Over De Gezonde Stad

De Gezonde Stad is een stichting die Amsterdam duurzaam en gezond wil maken. Duurzaamheid kan heel groot en breed zijn. Waar begin je? Wij geloven dat je moet starten op de plek waar je direct het verschil kan maken. Juist, in de stad waar we wonen en werken. Dit is niet alleen leuk, maar ook hard nodig! Want Amsterdam wordt drukker, dichter bebouwd, warmer, natter en minder groen.

De Gezonde Stad werkt aan een duurzaam Amsterdam, niet door er lang over te praten, maar door te doen! Door te doen ontstaat verandering. Daarom starten we  projecten samen met bewoners en bedrijven en organiseren we events.

BESTUUR

Het bestuur van De Gezonde Stad

Momenteel bestaat het bestuur uit vier leden. Marieke van Doorninck is bestuursvoorzitter, Stijn Frankfoorder is interim Penningmeester. Esther Vlaswinkel en Ingrid van Rossum zijn algemeen lid. Na de invulling van een nieuwe penningmeester wordt Stijn Frankfoorder weer algemeen lid.

Het bestuur bestaat idealiter uit vijf leden die driejaarlijks rouleren. Ieder lid heeft een eigen kleur, netwerk en specialisme om het zelfstandige maar relatief kleine team maximaal te ondersteunen met advies, creatief meedenken en verrijken van het netwerk. Het bestuur is onbezoldigd.

De penningmeester beheert het geld van de organisatie. De penningmeester is dus verantwoordelijk voor de financiën van de stichting. De geschatte tijdsinvestering is gemiddeld 1-2 uur per week.

Download hier de hele vacaturetekst met een uitgebreide functieomschrijving (PDF).

Vacature Penningmeester De Gezonde Stad

Download

CONTACT

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Neem dan contact op via sollicitaties@degezondestad.org. Voor vragen over de organisatie of de functie kan je contact opnemen met Ingrid van Rossum via ingridvanrossum@mac.com.

Het bestuur streeft naar meer diversiteit in leeftijd en culturele achtergrond. Daarom nodigen wij jonge kandidaten en/of kandidaten met een cultureel diverse achtergrond van harte uit om te solliciteren.