Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Vacature Community en Communicatie Lead

De Gezonde Stad zoekt een Community en Communicatie Lead.

Ben jij een ervaren community- en communicatieprofessional met een groen, duurzaam hart voor Amsterdam? Wil jij werken aan een gezonder Amsterdam, samen met een team van bevlogen mensen? Kun jij een groeiende community van Amsterdammers bereiken en betrokken houden om onze duurzame impact op de stad te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Download hier de hele vacaturetekst (PDF).

Vacature Community en Communicatie Lead

Download

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur je CV (max 3 A4) en motivatiebrief (max 1 A4) gericht aan Annick Mantoua in één pdf bestand met als bestandsnaam “VOORNAAM_ACHTERNAAM” naar sollicitaties@degezondestad.org.

Voor vragen over de procedure, de organisatie of de functie kan je contact opnemen met Annick Mantoua via annick@degezondestad.org

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over De Gezonde Stad

De Gezonde Stad is een onafhankelijke organisatie van duurzame doeners die Amsterdam al meer dan tien jaar duurzaam en gezond maakt. Dit doen wij door initiatieven op te zetten en uit te voeren, samen met een community van Amsterdammers. Hierbij gaan we te werk vanuit de thema’s Groene Stad, Voedsel voor de Stad en Betrokken Stad.

Onze projecten zijn vernieuwend, hands-on, positief en bottom-up. We stimuleren en activeren bewoners en bedrijven om zelf aan de slag te gaan met concrete projecten, zoals het planten van bomen, het bezoeken van lokale voedselinitiatieven of het upcyclen van oude kledingstukken.