Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Pitches & Coffee

Hét event waar Amsterdammers met toffe duurzame initiatieven voor de stad verder geholpen worden door hun stadsgenoten!

  • Geplaatst 26 juni 2018

Drie pitches voor een duurzamer Amsterdam!

Op 22 juni draaide het allemaal om interactie, connectie maken en meedenken over de hulpvragen van Gewildgroei, Potverdorie! en Kruidenthee Amsterdam tijdens de eerste editie van Pitches & Coffee!  Dit event organiseerden wij als onderdeel van Unlikely Allies en het We Make the City Festival. Uiteraard met lekkere koffie van Moyee Coffee!

Tijdens Pitches & Coffee deel je jouw expertise en denk je mee met verschillende duurzame Amsterdamse initiatieven. Elke pitcher heeft een hulpvraag waar zij de ‘power de crowd’ voor kunnen gebruiken. Want twee weten meer dan één, laat staan als je met nog een grotere groep bent. Natuurlijk gaat dit onder het genot van lekkere koffie en croissants, om de dag goed te beginnen.

Stadmakers

Samen de stad leefbaar maken

Michiel de Koning (Heroes & Friends) was de host van de ochtend en samen met Ged Hawes (A City Made By People x Made by People Lab) inspireerden zij de bezoekers over hoe wij samen de stad maken tot wat hij is en ook samen bepalen hoe die eruit moet komen te zien. “Let’s celebrate those who make the city more livable”, luidde de quote van Ged in zijn presentatie.

Pitchers

Meet the pitchers!

Drie duurzame ondernemers betraden het podium om zichzelf te presenteren en het publiek te vragen mee te denken met hun initiatief.

Hun prijs? De hersenspinsels, creatieve ideeën, netwerkcontacten en nieuwe fans van hun initiatief.

Bekijk hier alle foto's van Pitches & Coffee

Bekijk de foto's

Neem contact op met Jitske

Jitske is manager pr- en communicatie

Jitske zet ideeën om in woorden en woorden in ideeën. Naast een talenknobbel heeft ze ook supergroene vingers! Geen kaal stukje grond of lege plantenbak ontsnapt aan haar aandacht. Via onze community motiveert ze Amsterdammers om zelf de handen uit de mouwen te steken. Wil je samenwerken met De Gezonde Stad of heb je een persvraag, neem contact op!