Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Repair Café De Pijp

Wat doe je met je kapotte spullen? Niet weggooien, want dat is zonde, niet alleen van het geld, maar ook voor het milieu. Kom dus langs bij het repair café!

  • Wanneer? zo 26 november 2023 - 12:00
  • Waar? Lutmastraat 61A
  • Kosten: €Op donatie

Maak je kapotte spullen!

Tijdens het Repair Café op de laatste zondag van de maand staan er reparateurs klaar die kunnen helpen apparaten, kleding, lampen en meubilair te repareren. Als het druk is, kan het soms even duren. Maar dan drink je toch een kopje koffie of thee en kijkt hoe die handige mannen en vrouwen alles proberen te repareren?Je bent welkom op de laatste zondag van de maand op onze locatie: Voedselbank Amsterdam Zuid, Lutmastraat 61A tussen 12 en 16 uur.
Als je na 15.30 uur binnenkomt is er een kans dat we je niet meer kunnen helpen omdat we om 16 uur stoppen om op te ruimen en af te sluiten. Heb je vragen stuur die dan in een mail naar Repaircafédepijp@gmail.com.

Aanmelden is niet verplicht maar als je een specifiek probleem hebt dan kunnen de reparateurs specifieke gereedschappen meenemen als ze het vooraf weten. Om de Repair Cafés leuk te houden en teleurstelling te voorkomen, zijn er huisregels opgesteld.

We repareren voor een donatie. Dit wordt erg op prijs gesteld, want we betalen hier onder andere de koffie/thee voor de reparateurs van en het materiaal om mee te repareren.

Voor meer informatie, ga naar deze website!