Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Motherhood Speelgoed ruilmarkt

Op 24, 25 en 26 november kun je weer drie dagen speelgoed komen ruilen met je kinderen! Motherhood Amsterdam organiseert samen met de Hallen weer een groots ruil feest voor groot en klein!

  • Wanneer? vr 24 november 2023 - 11:00
  • Waar? De Hallen
  • Kosten: €Gratis

Vind jouw nieuwe favoriete speelgoed!

Het event gaat zo te werk; jij levert pre-loved speelgoed in en neemt in ruil daarvoor weer mee waar je graag de komende tijd mee speelt. Dit zorgt er nu al een aantal jaar voor dat er veel minder speelgoed ligt te verstoffen en dat er vooral ook veel minder speelgoed nieuw gekocht hoeft te worden. Op de zaterdag komt Sint ook langs om gerecyclede kado’s uit te zoeken voor in de schoen. Alle dagen zijn er weer leuke workshops waarbij we samen gaan spelen en recyclen en op zondag bundelen we de krachten met de Makers Market! Meer info vind je op: www.instagram.com/motherhood.amsterdam

Vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:30 let op, laatste half uur kun je niets meer inleveren, alleen nog meenemen.
Ook willen we je vragen om alleen compleet en schoon speelgoed in te leveren, een ander kind moet er echt nog enthousiast van kunnen worden.

Voor meer informatie, klik hier!