Nieuw: 10 feiten voor een duurzamer Amsterdam!

Bekijk meer!

Low Food Festival

Ontdek, leer geniet van de wereld van lekker, gezond en duurzaam eten op dit festival, voor jong en oud!

  • Wanneer? za 23 september 2023 - 09:00
  • Waar? Move Amsterdam
  • Kosten: €Gratis entree

Laat je inspireren en verwennen!

Dompel je een weekend lang onder in de wereld van gastronomie. Move Amsterdam, Low Food en Wils Restaurant & Wils Bakery Café organiseren op 22, 23 en 24 september de eerste editie van het Low Food Festival.

Op dit festival bij Move Amsterdam krijgen kookliefhebbers van ieder niveau de kans om te leren van bekende (Michelin) chefs en food profs uit binnen- en buitenland. Het programma geeft een kijkje in de keuken voor jong en oud over hoe je in de keuken slimme, duurzame en lekkerdere keuzes kan maken. Van culinaire kookworkshops, prikkelende proeverijen en leerzame talkshows tot foodfotografie, foodfilms en een kinderprogramma.

Gedurende het hele festival is er van alles te beleven in Move Amsterdam. Entree voor het festival is gratis, wandel langs de heerlijke Food Markt of kom binnen en ontdek de Low Food Expo. Kids kunnen zich kosteloos laten schminken, meedoen aan de groentebingo of een kijkje nemen in de boekenhoek.

Je stelt je eigen programma samen door losse tickets te bestellen voor workshops en films naar keuze. Wil je aansluitend lekker ontbijten, lunchen of borrelen? Wils Bakery Café is als kloppend hart van het festival het hele weekend open, hier loop je binnen zonder reservering. Dineren bij Wils Bakery Café? Dan kan je los of in combinatie een filmticket reserveren via de bestel tickets knop. Reserveringen voor Restaurant Wils lopen via hun eigen website.

Kom langs en ontdek honderden smaken onder één dak! Voor meer informatie, klik hier!