Projectleider gezocht!

Ben jij een resultaatgerichte en verbindende projectleider met een ondernemende mindset en kennis van duurzaamheid? Kan jij overzicht houden over meerdere projecten en zorgen dat onze projecten door een strakke organisatie nog meer gaan bijdragen aan de verdere groei van De Gezonde Stad? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over De Gezonde Stad

De Gezonde Stad is een ondernemende stichting die Amsterdam duurzaam en gezond maakt. Dit doen wij door samen met een community van Amsterdammers, bedrijven en overheden projecten te starten en uit te voeren. We richten ons met name op het vergroenen en circulair maken van de stad, waarbij we samen en gebiedsgericht te werk gaan. Met onze positieve, vernieuwende en hands-on projecten en campagnes inspireren en activeren we onze community om bij te dragen aan de verduurzaming van Amsterdam.

In de afgelopen 10 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een organisatie met een grote community van Amsterdammers en een rijk portfolio aan projecten, waarmee we bewoners in hun kracht zetten om letterlijk de handen uit de mouwen steken. De komende periode willen wij onze impact vergroten, blijven vernieuwen en verder doorgroeien. 

Kijk voor meer informatie op www.degezondestad.org.

Jouw functie

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een eigen projectportfolio. Met je duurzame kennis in combinatie met je project management skills leid je meerdere projecten. Je zorgt dat de projecten van begin tot einde op een gestructureerde en effectieve manier worden uitgevoerd. 

Team
Je realiseert samen met een ambitieus team de doelen die gesteld zijn voor onze  programma’s, gericht op groen, circulair en lokaal voedsel. Voor de communicatie van de diverse projecten werk je nauw samen met de PR- en communicatiemanager. In nauwe samenwerking met de directeur en operationeel en financieel manager zorg je er mede voor dat we als team steeds meer gefocust aan de (jaar)doelen van de organisatie werken. 

Meerjarige programma's
Voor onze projecten hebben we de afgelopen jaren veel ontwikkeld en geprofessionaliseerd. Van een heldere branding, tot standaardisatie in aanpak. Nu is de tijd aangebroken om diverse projecten door te ontwikkelen naar meerjarige programma’s, met als doel meer impact te maken. Jij draagt daar actief aan bij door lopende projecten strak te managen, een verbindende rol naar stakeholders te vervullen en tegelijkertijd ook zelf kansen proactief op te pakken. 

Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • Het bewaken van de doelstellingen en kaders van meerdere projecten. Je bent in staat doelen en resultaten binnen de gestelde kaders te realiseren met daarbij ook aandacht voor het proces.
  • Het bewaken van  programma- en projectbegrotingen, je bent in staat deze te beoordelen en op basis hiervan het project (bij) te sturen.
  • Het met overtuigingskracht verbinden van  diverse (interne en externe) stakeholders in het project. Zij zien in jou een verbindende (project)leider.
    Proactief handelen, vooruit te kijken, tussentijds kansen signaleren en waar nodig tijdig risico’s in projecten signaleren. In overleg tref je passende (beheers-)maatregelen.
  • Meewerken aan de inhoudelijke versteviging en positionering van projecten en daarmee eraan bijdragen dat diverse kleinere projecten samen kunnen uitgroeien tot een volwaardig programma.

Document: Lees hier de hele vacaturetekst!

Downloaden

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur je CV (max. 3 A4) en motivatiebrief (max. 1 A4) gericht aan Annick Mantoua samengevoegd in één pdf bestand met als bestandsnaam “VOORNAAM_ACHTERNAAM__vacature Projectleider” uiterlijk donderdag 1 december naar sollicitaties@degezondestad.org

De eerste ronde gesprekken vinden plaats op vrijdag 9 december (optie: 13 december). De tweede ronde zal plaatsvinden in het nieuwe jaar.

Meer informatie of vragen?

Kijk voor meer informatie over De Gezonde Stad en onze projecten op www.degezondestad.org. Voor vragen kan je contact opnemen met Erik Franssen via erik@degezondestad.org.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Ons
De Gezonde Stad
Waar staat De Gezonde Stad voor? En hoe werken we aan een duurzaam Amsterdam?
Lees meer!
Projecten
Onze projecten
Ontdek wat voor projecten wij doen!
Lees meer!
Team
Wij zijn de Gezonde Stad!
Samen met een ambitieus team starten we programma's en projecten om Amsterdam duurzaam en gezond te maken.
Bekijk het team!