The Maker Market

Een plek vol met duurzame initiatieven. Dat is de Makers Market! Kom langs en ontdek wat deze knappe koppen allemaal maken!

  • Wanneer? zo 26 november 2023 - 12:00
  • Waar? De Hallen
  • Kosten: €Gratis

Alles wat je moet weten

The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers van over de hele wereld te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. Er is een focus op duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties.

Bij elke editie worden nieuwe merken uitgenodigd, evenals bekende gezichten, zodat er elke maand spannende nieuwe dingen te ontdekken zijn. Vind makers aan het werk op de markt en praat met hen over hun ideeën. Op deze manier vind je altijd een product met een goed verhaal.

The Maker Store + Market is een inspirerend podium voor, door en over makers. Een plek waar je unieke kwalitatieve producten kunt vinden en die laat zien dat het mogelijk is om te leven van de verkoop van je eigen producten. Het is een plek waar je in contact komt met makers en hun verhaal en waar de relatie tussen maker, object en gebruiker centraal staat.

Voor meer informatie, klik hier!