Jij Maakt de Stad Pubquiz!

Voor alle duurzame doeners met kriebelende handen organiseren wij de Jij Maakt de Stad Pubquiz! Weet jij hoeveel vlees we eten, en schoon de lucht is in Amsterdam? Test je kennis tijdens de online pubquiz, met vragen uit De Gezonde Stad Monitor.

De Gezonde Stad Monitor

Ieder jaar doen wij onderzoek naar duurzame trends in Amsterdam. Hoe staat het er eigenlijk voor in onze stad? Is het wel groen genoeg? Heeft iedereen toegang tot gezond en lokaal eten? Dit onafhankelijke onderzoek publiceren wij onder de naam De Gezonde Stad Monitor. Op 27 januari is het zo ver, en lanceren we De Monitor feestelijk met een online pubquiz! We beloven je, onderzoek was nog nooit zó spannend.

Ga er de 27ste lekker voor zitten, pak je biertje/limonade/koffie of thee erbij, zorg voor genoeg hersenvoedsel, en test jouw kennis over duurzaamheid in Amsterdam op het gebied van voedsel, energie, schone lucht en transport, groen en afvalvrij! En voor de echte prijspakkers onder ons, er staat een mooie prijs op het spel. May the best (team) win! Zien we je daar?

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Jij Maakt de Stad Pubquiz!

Meld je hier aan!

Meebouwen aan een duurzaam Amsterdam?

Ontvang maandelijks tips om zelf de handen uit de mouwen te steken!

Je bent nu lid van onze nieuwsbrief!
Over ons
De Gezonde Stad
Ontdek wie wij zijn en wat wij doen!
Lees hier meer
Monitor
De Gezonde Stad Monitor
Bekijk hier onze jaarlijkse onderzoeken over duurzame trends!
Lees hier meer
Projecten
Onze projecten
Met een community van koplopers en bewoners steken we de handen uit de mouwen!
Lees hier meer