Week van de participatie

De Week van de participatie vindt plaats van 2 t/m 6 november en staat bomvol online én offline routes door de wijk en in de stad. Talloze Amsterdamse organisaties brengen jou op de hoogte van (nieuwe) initiatieven op het gebied van participatie. Jij als professional of vrijwilliger kiest je eigen route, combineert routes of kiest juist alleen maar losse onderdelen. De keuze is aan jou, ben jij er ook bij?

Doe mee!

Organisaties openen digitaal én live hun deuren in Amsterdam. Voor een korte kennismaking of voor werk- en inspiratiesessies. Je ontmoet je vakgenoten, er zijn pitches, je leert van praktijkvoorbeelden en er is een debat.

Gedurende één week wordt een inspirerend programma georganiseerd. Diverse routes geven informatie en kennis over allerlei vormen en mogelijkheden van participatie. Je verkrijgt inzichten, deelt kennis met elkaar en bent weer op de hoogte van (nieuwe) initiatieven. Als professional of vrijwilliger uit het sociale domein in Amsterdam ben je na deze week weer helemaal up-to-date.

Het programma wordt binnenkort beschikbaar gesteld! Vooralsnog kan je hier meer informatie vinden!