Jij Maakt De Stad x Hortus Amsterdam

We horen je denken, een groen event in de winter? Dat kan natuurlijk alleen maar bij Hortus Botanicus Amsterdam! Samen organiseren wij zaterdag 23 november de leukste groene workshops waar jij zelf aan de slag gaat met de vergroening van Amsterdam en je eigen leven. Daarnaast kom je meer te weten over waarom planten nou zo goed voor je zijn!

Tijd voor actie!

Steek je handen uit de mouwen tijdens Jij Maakt De Stad en leer hoe jij de stad groener en duurzamer kunt maken tijdens de verschillende workshops. Want samen maken we de stad!

Bekijk de workshops hieronder en koop snel jouw kaartje!

Koop hier je kaartje!

De ticketlink
Wat kan je verwachten?

Het programma

Geen groene vingers? Geen zorgen! DeTuinvrouwen vertellen je alle kneepjes van het vak in hun workshop Stadstuinieren, iedereen kan het!

Ontdek de Hortus! Onder leiding van een professionele rondleider ga je op safari in de tropische kas van de Hortus, dwars door alle exotische planten die er staan, mét tekst en uitleg.

Een eigen gemaakte plantenhanger in huis? Maak ze aankomende zaterdag samen met de Textile hunters van oud textiel!

Je kiest de workshops op het event zelf.

Praktisch & tickets

Een kaartje kost: €10,- (Let op, er komt 1 euro administratiekosten bij)

Locatie: Hortus Botanicus Amsterdam
Datum & Tijd: 23 november, 13:00-16:00 uur

See you there!

wo 30 oktober 2019
"Met mijn team heb ik fantastische resultaten behaald waar ik erg trots op ben!"
We missen hem nu al! Onze directeur Jaap de Jong gaat De Gezonde Stad helaas verlaten. Gelukkig heeft hij een hele mooie nieuwe baan gevonden! Per 1 januari 2020 gaat hij aan de slag voor het Wereld Natuur Fonds. We blikken samen terug.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
zo 1 december 2019 - 00:00
"People and Planet" documentaires tijdens IDFA
Hoe moet de mens zich verhouden tot de planeet? Deze documentaires tijdens IDFA nodigen je uit tot leren, denken en discussiëren over onderwerpen de link tussen taal en natuur, het streven naar duurzaamheid en het omgaan met een onzekere toekomst.
Lees verder