De Klimaatduik

De Aarde warmt steeds sneller op. Toch is het nog niet te laat. Als we het samen doen, kunnen we klimaatverandering stoppen. Alleen: is jou ooit iets gevraagd door de politiek? Bijvoorbeeld over een eerlijke prijs voor boeren, of over de rol van grote bedrijven? Daar brengen wij verandering in met Operatie Klimaat. Doe je mee? Dan gaan we samen op zoek naar eerlijke klimaatoplossingen.

Kopje onder vóór het klimaat

Het kan toch niet zo zijn dat wij, na alle demonstraties, stakingen en protesten, nog steeds geen ambitieus klimaatbeleid hebben? Het water staat ons aan de lippen.

Wij gaan liever kopje onder vóór het klimaat, dan dóór het klimaat. Daarom wagen wij samen met jullie, door heel Nederland, de sprong in het ijskoude water voor het klimaat.

Dus trotseer die kou en laat de overheid zien dat het menens is! Doe je mee aan de Klimaatduik? Laat ons hieronder weten dat je interesse hebt.

Ga voor meer informatie naar de website!

wo 30 oktober 2019
"Met mijn team heb ik fantastische resultaten behaald waar ik erg trots op ben!"
We missen hem nu al! Onze directeur Jaap de Jong gaat De Gezonde Stad helaas verlaten. Gelukkig heeft hij een hele mooie nieuwe baan gevonden! Per 1 januari 2020 gaat hij aan de slag voor het Wereld Natuur Fonds. We blikken samen terug.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
zo 1 december 2019 - 00:00
"People and Planet" documentaires tijdens IDFA
Hoe moet de mens zich verhouden tot de planeet? Deze documentaires tijdens IDFA nodigen je uit tot leren, denken en discussiëren over onderwerpen de link tussen taal en natuur, het streven naar duurzaamheid en het omgaan met een onzekere toekomst.
Lees verder