Bewonerscafé: Verduurzaming en sociale huurders

De energietransitie is in volle gang. Ook woningcorporaties zijn hard bezig. Wat staat de huurder te wachten als het op de energietransitie aankomt? En hoe kunnen corporatie en bewoner het beste samenwerken om te verduurzamen?

Wat betekent de energietransitie voor sociale huurders?

Tijdens deze avond gaan we in gesprek over de plannen van de gemeente, de samenwerking tussen bewoners en corporatie en welke maatregelen bewoners zelf kunnen nemen om hun huis te verduurzamen.

Bijvoorbeeld door actief te worden in een energiecoöperatie. Welk advies geven bewoners mee aan de corporaties als het aankomt op de energietransitie? 

Kijk voor meer info op de website.

do 12 september 2019
"Een zaadje zien groeien tot een plant die je kunt opeten, hoe cool is dat?!"
De afgelopen maanden zijn 25 Amsterdamse Balkontuinders druk bezig geweest met het verzorgen en oogsten van hun eigen kruiden en groenten. We spraken twee balkontuinders Aäron & Tanée. Laat je inspireren door hun moestuinervaring.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
zo 3 november 2019 - 14:00
Masterclass Instock: Inmaken & Fermenteren
Huisgemaakte abrikozencompote, ambachtelijke Koreaanse kimchi of tongstrelende pickles. Door eten te conserveren wordt het niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens ontzettend lang houdbaar! Een fijne manier om minder eten te hoeven verspillen dus!
Lees verder