De Groene Bende van West

Denk mee aan de stad van de toekomst in een workshop of leun lekker achterover in het zonnetje onder het genot van lekker hapje & drankje tijdens de Groene Bende van West!

Wat een bende!

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert Midwest de 2e editie van ‘De Groene Bende van West’! Duurzame markt, koude biertjes, inspirerende workshops, nieuwe ontmoetingen, verrassende presentaties, goeie muziek, nieuwe kennis, lekker eten en dit alles in het teken van duurzaam produceren en consumeren in Amsterdam.

Laat je verrassen door de creativiteit die onze stad aan duurzame initiatieven en innovaties te bieden heeft, denk mee aan de stad van de toekomst in een workshop of leun lekker in het zonnetje achterover en geniet terwijl je luistert naar leuke presentaties over permacultuur, leven zonder afval en sustainable fashion. Lekker laagdrempelig en vrijblijvend, maar interessant en nu relevanter dan ooit.

Wil je ook komen? Dat kan! Het festival begint om 11 uur bij Midwest en vanaf daar kan je van alles doen. Vergeet je niet in te schrijven voor de workshops en presentaties!

Kijk hier voor meer info over Midwest en het feest.

Bouw je mee aan een duurzaam Amsterdam?

We houden je maandelijks op de hoogte van al onze projecten in Amsterdam en geven je tips hoe zelf aan de slag te gaan!

Je bent nu lid van onze nieuwsbrief!