Advies en begeleiding

Wij helpen bedrijven en organisaties die willen verduurzamen. In opdracht van voeren wij advies- en begeleidingstrajecten uit. Daarnaast werken wij graag samen met bedrijven die een duurzame bijdrage willen leveren aan de stad.

Hulp bij de verduurzaming van jouw bedrijf of organisatie

De Gezonde Stad levert diverse diensten aan bedrijven en organisaties die willen verduurzamen. Zoekt jouw bedrijf of organisatie naar concrete manieren om haar bedrijfsvoering duurzamer in te steken? Bijvoorbeeld via zero waste oplossingen of via het aanleggen van een groen dak of een moestuin om met het hele team groenten te verbouwen voor de lunch?

De Gezonde Stad kan hierbij helpen. Wij bieden een breed pakket van diensten, zoals adviestrajecten, duurzaamheidscans, inspirerende workshops en ondersteuning in de daadwerkelijk aanleg van groen. Samen kijken we naar de oplossing die het beste past.  

Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

De Gezonde Stad helpt bedrijven en organisaties met:

  • Advies en inspirerende workshops over hoe jouw bedrijf of organisatie kan verduurzamen. 
  • Begeleiding richting een duurzame bedrijfsvoering.
  • Community building met bewoners en andere duurzame partijen in de stad.
Samenwerken

Samenwerken met De Gezonde Stad?

Is jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een manier om invulling te geven aan haar duurzame ambities of concreet een bijdrage te leveren aan een gezondere stad? Laat het ons weten.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee wij kennis en ervaring kunnen uitwisselen om Amsterdam groener, gezonder en prettiger te maken voor al zijn bewoners! Zo kan je met ons samenwerken in projecten waaraan jouw bedrijf of organisatie een duurzame bijdrage leveren. 

Neem contact met ons op

Wil jouw bedrijf of organisatie ook verduurzamen? Of wil zij een duurzame bijdrage leveren aan de stad? Laat hier je gegevens en vraag achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. 

 

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.

Bedankt, wij hebben je bericht ontvangen!
Neem contact op met Annick
Annick is directeur

“Amsterdam is een van de mooiste plekken om te wonen. Er zijn geweldige kansen om de stad gezonder, groener en duurzamer te maken. Met name door duurzame oplossingen tastbaar te maken, te beginnen op de plek waar je direct het verschil kan maken en goede voorbeelden te delen. De positieve energie en kracht die nodig is voor vernieuwende projecten zit vaak bij de bedrijven en inwoners van de stad. Daar gaan we mee aan de slag.”

06-48012761 annick@degezondestad.org
Projecten
Een overzicht van onze projecten!
De Gezonde Stad maakt Amsterdam gezond door projecten de starten samen met een community van bewoners,
Vertel me meer
Over ons
Hoe wij de stad willen verduurzamen?
De Gezonde Stad gelooft dat je actie moet ondernemen daar waar je invloed hebt, in de stad waar wij dagelijks wonen en werken.
Vertel me meer
De Gezonde Stad Monitor
Hoe duurzaam is Amsterdam?
Hoe staat het met de duurzame ontwikkeling van Amsterdam? Dat onderzoeken wij met De Gezonde Stad Monitor
Vertel me meer